Captain Midnight Solo

Captain Midnight Solo is een Party Pianoshow ondersteund door bewerkte orkestbanden waar de zang en piano zijn uitgehaald. Deze worden er live bijgezongen en gespeeld waardoor een lekker "live muziek" effect ontstaat van een hele live band, voor de prijs van een solo-muzikant.

Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld van de jaren '50 tot vandaag. Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van "het juiste nummer op het juiste moment" ontstaat er automatisch een feestavond die geheel op ieder publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils!

Steeds weer ontstaat dat ouderwetse “meezingen-rond-de-piano”-gevoel, waarbij de feestgangers mee kunnen galmen op bekende hits van Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen.

Door deze diversiteit en het aanpassingsvermogen is deze act leuk voor zowel jong als oud. Om de act nog gevarieerder te maken, is het mogelijk een zangeres mee te boeken die een set doet met de meest bekende Dance-Classics en andere bekende hits die de dansvloer doen vullen.